Zoek
Braadworst in bladerdeeg
4
25 min
Libelle Lekker
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 braadworsten
4 vierkantjes bladerdeeg (diepvries)
2 sneetjes peperkoek
2 uien (in ringen)
1 el rozijnen
1 eidooier
olijfolie
1 takje rozemarijn (of 1 kl gedroogde)
peper
zout
Bereiding
1
Voorbereiding
: Laat het bladerdeeg ontdooien. Verwarm de oven voor op 200°C. Pel de uien en snij ze in ringen.
2
Kruid de worsten met peper en zout en braad ze rondom aan in olijfolie. Laat ze wat afkoelen.
3
Fruit de uien glazig in olijfolie. Strooi er de rozemarijn bij.
4
Leg op elk plakje deeg een worst. Verdeel er de uiringen en rozijnen over. Verkruimel er de peperkoek bij. Rol op.
5
Bestrijk de rolletjes met losgeklopte eidooier en leg ze op een ingevette bakplaat. Zet 15 minuten in de oven.
Braadworst in bladerdeeg is een recept van
Libelle Lekker
Dit vind je misschien ook lekker
Appelbeignets uit de oven
50 min
Bekijk recept
Zuurkoolquiche
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tompouce met zalm en asperges
40 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Braadworst & cranberryzuurkool
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vleesspies met pesto-bonensalade
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rozerode rijstsalade
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept