Witte pens met spinazie en aardappelblokjes

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    Voorbereiding
    : Verwarm de oven op 180°C. Schil de aardappelen. Pel en snipper de uien.
  • 2 Kook de aardappelen 7 minuten in gezouten water. Giet af en laat ze wat opdrogen. Laat afkoelen.
  • 3 Bak de pensen rondom aan in olijfolie en leg ze in een ovenschaal. Laat ze 10 minuten verder garen in de oven.
  • 4 Fruit de uien in een likje olie. Doe er de spinazie bij en roerbak tot ze geslonken zijn. Laat op een zacht vuur staan tot al het vocht verdampt is. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.
  • 5 Snij de aardappelen in blokjes. Bak ze goudbruin in boter met wat olijfolie.
  • 6 Verdeel vlees, groenten en aardappelen over de borden. Serveer goed heet.

Witte pens met spinazie en aardappelblokjes is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Maïssoep met bacon
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse garnalensoep met sherry
25 min Voorgerecht
Bekijk recept

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoutarme, gegrilde tijgergarnalen, salade met witte bonen
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Witte chocoladetaartjes met frambozen
30wachten min Nagerecht
Bekijk recept