Zoek
Kabeljauw met mosterd en zuurkool
4
60 min
Libelle Lekker
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
600 g zuurkool
4 kabeljauwfilets
200 ml cider
12 jeneverbessen
1 appel (in blokjes)
2 sjalotten (gesnipperd)
2 el peterselie (gehakt)
1 el zachte mosterd
2 el paneermeel
boter
olie
peper
zout
aardappelpuree
Bereiding
1
Verwarm de oven voor op 175°C. Pel en snipper de sjalotten. Schil de appel, verwijder het klokhuis en snij in blokjes. Hak de peterselie.
Kabeljauw met mosterd en zuurkool is een recept van
Libelle Lekker
Dit vind je misschien ook lekker
Zuurkoolschotel met wortel en rozijnen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolgoulash
30 min-
Bekijk recept
Zuurkool met gevulde hotdogs
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Braadworst & cranberryzuurkool
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept