Noedelsoep + reepjes rundvlees

4
16 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    Voorbereiding
    : Snij het citroengras en de Spaanse pepertjes in ringetjes. Snij de gember in staafjes en de lente-uitjes in stukken. Pers de limoen. Snij het vlees in reepjes. Hak de koriander. Snij het pepertje in ringetjes.
  • 2 Kook de rijstnoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Zet even opzij.
  • 3 Breng in een pan de bouillon aan de kook. Voeg de vis-, de teriyaki- en de mirinsaus toe, samen met de kaffir- blaadjes, het citroengras, de gember en de Spaanse pepers. Zet het vuur lager en laat 3 minuten sudderen. Voeg de lente-uitjes toe. Laat 2 minuten verder garen.
  • 4 Verdeel alles over vier kommen. Voeg de rundvleesreepjes toe. Bestrooi met de gehakte koriander en de Spaanse peper. Garneer met kwartjes limoen.

Noedelsoep + reepjes rundvlees is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van rundvlees met frambozen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse runderreepjes
15 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept

Noedelsoep met courgettelinten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ramen-noedelsoep met eend, groene asperges en ei
Bekijk recept
Noedelsoep met tofu en oesterzwammen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Noedelsoep met krab
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept