Zoek
Mediterrane vissoep + rijst en citroen
4
38 min
Libelle Lekker
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
400 g kabeljauw (of andere witte vis, in grote dobbelstenen)
500 g mosselen (panklaar)
12 tijgergarnalen
12 venusschelpen
4 langoustines
1 l groentebouillon
190 ml visfond
2 stengels selder (in boogjes)
2 wortelen (geschild, in schuine plakjes)
4 teentjes knoflook (grof gehakt)
2 uien (in partjes)
1 chilipeper (Thaïs, ontpit en gesnipperd)
2 aardappelen (in blokjes)
1 onbehandelde citroen
1 el olijfolie
dille (gehakt)
3 blaadjes selder
peper
zout
50 g rijst
Bereiding
1
Verhit de olijfolie in een pan. Sauteer de uien, de selderij, de wortelen, de knoflook, de Thaise chilipeper en de aardappelen 3 minuten.
Mediterrane vissoep + rijst en citroen is een recept van
Libelle Lekker
Dit vind je misschien ook lekker
Schnitzel, citroen en courgette
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle makreellasagne met Hollandse garnalen
30 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met mediterrane paprikatomatenstoof
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane pastaschotel met Chaumes
20 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept