1Voorbereiding : Snij de venkelknollen in plakjes. Verwarm de oven voor op 200°C.
2 Verhit in een pan 1 eetlepel olijfolie en 1 eetlepel boter. Bak de rogvleugels 1 minuut aan elke kant.
3 Stoom de plakjes venkel 2 minuten en bewaar het vocht dat ze loslaten. Vet een bakplaat in met olijfolie. Schik de rogvleugels en de venkel op de bakplaat. Kruid met zout en peper.
4 Besprenkel de vis met het kookvocht van de venkel en leg er de blokjes boter op. Bak 10 minuten in de voorverwarmde oven. Voeg de kappertjes toe en laat nog 5 minuten garen.
5 Verdeel de vis en de groenten over de borden. Bestrooi met de kappertjes. Garneer met het venkelgroen. Besprenkel met citroensap.
Geroosterde rogvleugels met venkel en kappertjes is een recept van Libelle Lekker