Slaatje van linzen, rode biet en geitenkaas

4
18 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    Voorbereiding
    : Halveer de crottins de Chavignol. Snij de rode bieten in dunne plakjes. Spoel de rucola en laat goed uitlekken. Verwarm de ovengrill voor.
  • 2 Vinaigrette: Meng in een kom de sherry-azijn met wat zout en peper. Roer de olijfolie erdoor. Zet even apart.
  • 3 Doe de linzen in een kom en roer er 1 eetlepel vinaigrette door. Lepel wat linzen op elk bord. Leg er wat plakjes rode biet op, drie gekonfijte tomaten en wat rucola. Zet apart.
  • 4 Leg de crottin de Chavignol-kaasjes op een bakblik en zet het 2 à 3 minuten onder de grill.
  • 5 Garneer elk bord met 2 crottin-helften. Serveer met de resterende vinaigrette in een kommetje.

Slaatje van linzen, rode biet en geitenkaas is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kalfslapjes gepaneerd met parmezaan
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bladerdeeghapjes met champignons en rivierkreeften
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Slaatje van rundvlees met vermicelli
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Slaatje van maatjes met groene appel
20 min Voorgerecht
Bekijk recept