Panna cotta met mango en saffraan

4
30 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    Voorbereiding
    : Schil en halveer de mango, verwijder de pit en snij het vruchtvlees in kleine blokjes. Pureer de helft van de mangoblokjes glad in de keukenmachine. Zet de andere helft opzij voor de afwerking. Week de gelatine in koud water.
  • 2 Doe de melk en de room in een steelpan met de suiker, de saffraan en de mangopuree. Breng langzaam en al roerend aan de kook. Los er, van het vuur, de goed uitgeknepen gelatine in op. Laat even afkoelen in een koudwaterbad. Roer geregeld.
  • 3 Schenk de lichtjes afgekoelde room in mooie schaaltjes of glaasjes. Laat minstens 3 uur opstijven in de koelkast.
  • 4 Rooster de nootjes kort in een pan zonder vetstof. Laat even afkoelen en hak ze grof. Verdeel ze met de mangoblokjes over de panna cotta en serveer.

Panna cotta met mango en saffraan is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Paella
45 min-
Bekijk recept
Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Saffraansoep met pastis en St.-Jakobsschelpen
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Meringues met mango en pistachenootjes
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Panna cotta van chocolade met banaan
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurt panna cotta met fruit
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurt-vanille panna cotta met rabarber-framboossaus
200 min- Nagerecht
Bekijk recept
Panna cotta met chocolade en halfgare rode vruchten
35 min Nagerecht
Bekijk recept