Pepersteak met worteltjes en gebakken ui

4
50 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schraap de wortelen, snij ze in de lengte doormidden en vervolgens in schuine stukken. Smelt een klontje boter in een ruime pan, stoof er de stukken wortel enkele minuten in aan en kruid ze met tijm en peper. Overgiet met de bouillon en laat zachtjes garen (15 à 20 minuten). Voeg indien nodig wat water toe, zodat ze niet aanbakken.
  • 2 Pel de uien en snij ze in dunne ringen. Smelt wat boter in een pan en bak daarin de uien op een zacht vuurtje goudbruin en zacht (±15 minuten).
  • 3 Kook de boontjes of peultjes beetgaar in lichtgezouten water.
  • 4 Bak de pepersteak naar smaak in een pan met vetstof. Serveer met de gebakken uien, de boontjes of peultjes en worteltjes, en garneer met gehakte peterselie. Lekker met frietjes of gekookte aardappelen.

Pepersteak met worteltjes en gebakken ui is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spannende spekpannenkoeken met ui
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omelet met ui
40 min
Bekijk recept
Groene asperges met salsa van tomaat, ui en kappertjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Pepersteak met geitenkaas en tijm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pepersteak met pompoenpuree
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wortel-spinaziestamppot met pepersteak
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pepersteak & stamppot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept