1 Verwarm de oven voor op 200°C. Pel en snipper de ui en de knoflook. Meng de yoghurt met alle specerijen, knoflook, gember en breng op smaak met zeezout en peper. Bestrijk de drumsticks met de marinade, dek af en zet 1 uur in de koelkast.
2 Verdeel de uienpartjes over de bodem van een ovenschaal en leg er de drumsticks op. Schuif een halfuurtje in de voorverwarmde oven tot de kip gaar is.
3 Schil de appels en snij ze in blokjes. Breng ze samen met 150 ml water in de pan aan de kook en laat afgedekt een 20-tal minuutjes pruttelen. Roer de speculaas erdoor en breng eventueel nog op smaak met een snuifje suiker. Schep goed om en zet apart.
4 Serveer de drumsticks met de appelmoes en de ui. Lekker met stokbrood.
Drumsticks met zelfgemaakte appelmoes is een recept van Libelle Lekker
Dit vind je misschien ook lekker
Appel-custard crumble met kiprollade en pestoveldertjes