Pasta met konijnenragout

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Hak de selder, wortel en ui fijn. Bak de stukken konijn goudbruin in boter en olie. Haal ze uit de pan. Doe er de groenten en de honing bij en laat lichtjes karamelliseren.
  • 2 Leg het konijn weer in de pan, samen met 2 takjes rozemarijn en de geplette peperbolletjes. Blus met het bier en breng aan de kook. Laat 20 minuten zachtjes sudderen.
  • 3 Haal het vlees van de botten en verdeel het in stukjes. Zeef de jus van het vlees en laat tot ¼ inkoken.
  • 4 Snij de courgette in miniblokjes. Snipper de sjalot en het resterende takje rozemarijn en stoof ze in olijfolie, maar laat niet kleuren. Voeg de courgette toe en stoof kort mee. Roer er de saus van het konijn door, en de mascarpone.
  • 5 Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en meng met de saus en de stukjes konijn. Verdeel over voorverwarmde borden en serveer meteen.

Pasta met konijnenragout is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Konijnenragout
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnenragout Met Paprika's En Tomaat
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnenragout met champignons
0 min
Bekijk recept
Konijnenragout in jagersaus met rozijntjes
0 min
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept