1 Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng met de truffeltapenade.
2 Blancheer de koolbladeren 2 minuten in lichtgezouten kokend water, laat uitlekken.
3 Maak de paddenstoelen schoon, snij ze eventueel kleiner. Bak ze 5 minuten in 1 el olie, tot ze vocht loslaten. Giet het vocht weg. Voeg boter en sojasaus toe, en peper. Laat 20 minuten zacht garen.
4 Snij de harde middennerf uit elk koolblad en leg de bladeren open op het werkvlak. Verdeel er de rijst over, rol strak op en zet vast met een prikker. Stoom de rolletjes 20 minuten.
5 Bak ondertussen de vis in 1 el olie, eerst op de velkant, dan op de andere kant. Kruid met peper en zout.
6 Snij de koolrolletjes doormidden en schik ze met de vis op de borden. Schep er de paddenstoelen bij en garneer met peterselie.
Snoekbaars met koolrolletje is een recept van Libelle Lekker