Zoek
Gratin van uien en tijm
4
25 min
Libelle Lekker
Bijgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
800 g uien
150 g spekblokjes (gerookte)
2 takjes tijm (de blaadjes)
80 g gruyère (geraspt)
2 el olijfolie
peper
zout
Bereiding
1
Verwarm de oven voor op 175°C.
2
Pel de uien en snij ze in dunne ringen. Stoof ze met het spek en de tijm aan in olijfolie. Laat al roerend 5 minuten lichtjes kleuren op zacht vuur.
3
Doe de uien in een ovenschaal en bestrooi met de gruyère. Laat 10 minuten gratineren en serveer meteen.
Gratin van uien en tijm is een recept van
Libelle Lekker
Dit vind je misschien ook lekker
Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur-
Voorgerecht
Bekijk recept
Tomaat en courgette uit de oven
30 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Rode uien met tijm
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappel-knolselderijgratin
15 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Franse groenten- en broodgratin
50 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde lychees op de wijze van Reims
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept