Marokkaanse kikkererwtensoep

4
60 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Stoof de ui en de knoflook glazig in olie. Doe er de kruiden, wortelen, gember en kikkererwten bij. Stoof ze even mee. Overgiet met de bouillon en breng aan de kook. Laat 45 minuten sudderen.
  • 2 Pel en ontpit de tomaten, snij ze in blokjes. Snij de lente-uitjes in ringetjes.
  • 3 Neem de soep van het vuur, roer er de room door en kruid ze met peper en zout. Schep ze in borden en werk af met tomaat, lente-ui en sesamzaadjes

Marokkaanse kikkererwtensoep is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaten-kikkererwtensoep met balletjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kikkererwtensoep met Catalaanse worstjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kikkererwtensoep met spinazie en yoghurt
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise kikkererwtensoep
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Couscous met koolraap
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met kip en peterselie
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse lamsspiesjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse couscous-falafelschotel
13 min Hoofdgerecht
Bekijk recept