Sabayon

12
45 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe 1 eidooier per persoon in de pan. Voeg 1 eetlepel suiker per persoon toe. Klop het mengsel op met de garde. Voeg wijn toe (30 ml per persoon) en een scheut likeur (10 ml per persoon). Zet de pan op een laag vuur.
  • 2 Verwarm de saus onder voortdurend kloppen en klop zo luchtig mogelijk op. De sabayon is klaar als hij in volume is verdubbeld en de dikte van yoghurt heeft.
  • 3 Spoel de rode en blauwe bessen. Schil de mandarijntjes en verwijder de witte velletjes. Schep de sabayon in mooie glazen en garneer met rode en blauwe bessen en de mandarijntjes.

Sabayon is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Asperges met gerookte heilbot
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Meloen met sabayon
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Meloensoep met champagnesabayon
1u10 min Nagerecht
Bekijk recept
Bittere chocolade met sinaasappel
35 min Nagerecht
Bekijk recept

Asperges met gerookte heilbot
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Meloen met sabayon
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Meloensoep met champagnesabayon
1u10 min Nagerecht
Bekijk recept
Bittere chocolade met sinaasappel
35 min Nagerecht
Bekijk recept