Forelmousse met appel en rode biet

4
60 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe de forel met de zure room en de slagroom in een mixerbeker en mix goed fijn. Breng op smaak met citroensap, peper en zout. Roer er dille door naar smaak.
  • 2 Snij de rode biet en de appel in heel kleine blokjes en meng ze. Verdeel over borrelglaasjes, maar hou wat apart voor de afwerking.
  • 3 Doe de forelmousse in een wegwerpspuitzak (of plastic zakje waar je een punt van afknipt) en spuit ‘m in de glaasjes. Laat ten minste 1 uur opstijven in de koelkast.
  • 4 Werk net voor het serveren af met de extra blokjes rode biet en appel en een takje dille.

Forelmousse met appel en rode biet is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Borsjtsj
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentedumplings met biet en koriander
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van appel met maatjes
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Millefeuille van rode bietjes en mozzarella, vinaigrette met pancetta
Voorgerecht
Bekijk recept

Eclairs met mousse van gerookte Ardeense forelfilet
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zalmtompouce met romige forelmousse
405 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Toastjes met forelmousse
10 min
Bekijk recept
Crostini met gerookte forelmousse
15 min Bijgerecht
Bekijk recept