Broodstengels met ham en pestodip

4
10 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de roomkaas met 1 à 2 el pesto (naar smaak). Hak het basilicum fijn en doe het erbij. Breng eventueel op smaak met peper en zout. Zet tot gebruik in de koelkast.
  • 2 Snij de ham in brede repen. Omwikkel elke soepstengel met een reepje ham, maar wacht daarmee tot net voor het serveren.
  • 3 Besprenkel de kaasdip, ook net voor het serveren, met een beetje olijfolie en ga er nog eens met de pepermolen overheen.
  • 4 Serveer de grissini met de dip erbij.

Broodstengels met ham en pestodip is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Hartige olijvencake
45 min-
Bekijk recept
Tosti's deluxe
15 min Snack
Bekijk recept
Knapperige groenten met pittige pestodip
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Mediterrane burger met pestodip en Coca- Cola Zero
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Camembert uit de oven
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Aardappel-maaltijdsoep met broodstengels
30 min -
Bekijk recept
Oliedip
5 min Snack
Bekijk recept
Kruidige broodstengels
20 min Snack
Bekijk recept