Kabeljauw met amandelkorstje

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C. Leg een vel bakpapier op een bakplaat.
  • 2 Doe de amandelen met de knoflook, citroenschil, de helft van het citroensap en 1 el olijfolie in de blender en pureer. Kruid met peper en zout. Roer er de bieslook en peterselie door.
  • 3 Kruid de visfilets met peper en zout. Leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat en bestrijk ze met de notenpasta. Zet 10 tot 15 minuten in de oven – afhankelijk van de dikte –, tot het korstje goudbruin is, en de vis gaar.
  • 4 Meng de sla met wat extra bieslook en peterselie, de rest van de olijfolie en het citroensap. Serveer de sla bij de vis.

Kabeljauw met amandelkorstje is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Koolvis met amandelkorstje en bloemkool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mignonettes met amandelkorstje
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelvis met amandelkorstje en saffraansaus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met amandelkorstje en gewokte asperges
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept