Zoek
Zalm met aardappel en pastinaak
4
45 min
Libelle Lekker
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 zalmmoten
6 vastkokende aardappelen (in stukken)
2 pastinaken (in stukken)
1 ui (in partjes)
1 limoen (sap en geraspte schil van)
1 bosje kervel
olijfolie
peper
zout
Bereiding
1
Verwarm de oven voor op 200°C. Spoel de aardappelen en pastinaak met koud water en dep ze goed droog. Doe ze in een ovenschaal, samen met de ui.
2
Overgiet de groenten met flink wat olijfolie en kruid met peper en zout. Schep goed om. Zet 25 minuten in de oven.
3
Leg de moten zalm tussen de groenten en zet nog 10 minuten in de oven, of tot de zalm gaar is.
4
Werk af met het limoensap, de geraspte limoenschil en plukjes kervel.
Zalm met aardappel en pastinaak is een recept van
Libelle Lekker
Dit vind je misschien ook lekker
Borsjtsj
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Engelse vispastei
30 min-
Bekijk recept
Britse gehaktpasteitjes met pastinaak
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehakthachee met groentepuree
30 min-
Bekijk recept
Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min-
Voorgerecht
Bekijk recept