Zalm met aardappel en pastinaak

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C. Spoel de aardappelen en pastinaak met koud water en dep ze goed droog. Doe ze in een ovenschaal, samen met de ui.
  • 2 Overgiet de groenten met flink wat olijfolie en kruid met peper en zout. Schep goed om. Zet 25 minuten in de oven.
  • 3 Leg de moten zalm tussen de groenten en zet nog 10 minuten in de oven, of tot de zalm gaar is.
  • 4 Werk af met het limoensap, de geraspte limoenschil en plukjes kervel.

Zalm met aardappel en pastinaak is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Borsjtsj
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Engelse vispastei
30 min-
Bekijk recept
Britse gehaktpasteitjes met pastinaak
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehakthachee met groentepuree
30 min-
Bekijk recept

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept