1 Schil de komkommer en schaaf in repen. Meng met de helft van de chilipeper, 2 el suiker en 6 el azijn. Laat 1 uur marineren.
2 Rasp voor de dressing de limoenschil, meng ze met 200 ml mayonaise en 1 el limoensap. Zet koud weg.
3 Meng het krabvlees met 1 el suiker, 2 el arachideolie, 1 el vissaus, 1 el sojasaus, de knoflook, lente-ui, gehakte koriander, 2 el limoensap, de rest van de chili, peper en zout. Meng er ook de eieren, 50 ml mayonaise en 3/4 van het broodkruim door.
4 Vorm burgers van het mengsel. Paneer ze met de rest van het broodkruim en bak ze goudbruin.
5 Snij de broodjes open en gril ze even. Beleg ze met een krabburger, een komkommersliert en een plukje koriander. Serveer met de dressing en de rest van de komkommer.
Krabburger met limoendressing is een recept van Libelle Lekker