Appelmuffins met kaneel

4
35 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 210°C. Vet een vorm voor 12 grote muffins in met boter en bestuif met wat bloem.
  • 2 Zeef de bloem in een kom en meng ze met de suiker en de kaneel. Maak er een kuiltje in.
  • 3 Klop de eieren los met de melk en giet in het kuiltje. Doe er de gesmolten boter bij en meng met een houten lepel.
  • 4 Schil de appelen, snij ze in blokjes en doe ze bij het beslag. Vul de vormpjes voor 3/4 met beslag. Zet 20 tot 25 minuten in de oven. Laat even afkoelen, en ontvorm op een rooster.

Appelmuffins met kaneel is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Filokaneelkoekjes met kwark
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Opgerolde zuidvruchtentaart met kaneelglazuur
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Appel, kaneel en rozijn
15 min Snack
Bekijk recept
Mandarijnenpuddinkjes
30 min Nagerecht
Bekijk recept

Verrukkelijke Appelmuffins
20-30 min -
Bekijk recept
Appelmuffins Met Noten
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Appelmuffins
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Appelmuffins Met Een Kruimellaagje
10-20 min - Bijgerecht
Bekijk recept