Cannelloni gevuld met ragout

4
120 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180° C. Pel en snipper de uien. Schraap de wortelen en snij ze in blokjes.
  • 2 Braad het vlees aan, neem het uit de pan. Fruit in wat extra vetstof de uien en wortelen. Doe er het vlees weer bij, samen met de laurier, tijm, tomatenblokjes, tomatenpuree, wijn en 200 ml heet water. Breng aan de kook. Zet de pan met deksel 1 uur in de oven.
  • 3 Roer een bechamelsaus van de boter, bloem, melk, peper, zout en nootmuskaat.
  • 4 Vul de cannelloni met de ragout. Leg ze in een ingevette ovenschotel en schenk er de bechamelsaus over. Bestrooi met de kaas en zet 35 minuten in de oven.

Cannelloni gevuld met ragout is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Broccolirijst met kipragout
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-bietenrösti met vega-kipragout
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ragout van artisjok
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ragout van kikkererwten met spinazie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Cannelloni met wintergroenten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met courgette
45 min + 20 oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met aubergine
80 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met gehakt
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept