Kabeljauw met korstje van groene thee

6
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 190°C.
  • 2 Meng het paneermeel met de groene thee en de arachideolie. Leg de kabeljauw in een ovenschaal. Besprenkel met het sap van 1 limoen, bestrooi met een snuifje zout. Verdeel het theemengsel over de vis en druk stevig aan. Laat 20 minuten garen in de oven.
  • 3 Breng de visfumet aan de kook met het sap van de tweede limoen. Laat tot de helft inkoken. Roer er dan het wasabipoeder door. Zet even opzij.
  • 4 Snij de derde limoen in partjes. Spoel de dille en dep droog. Verdeel de vis over voorverwarmde borden en lepel er wat wasabisaus bij. Werk af met partjes limoen en plukjes dille.

Kabeljauw met korstje van groene thee is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met kip uit de oven
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chaï (kruidige thee)
15 min
Bekijk recept
Romige vanillevla met pruimencompote
50 min Nagerecht
Bekijk recept
Green energy
10 min
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept