1 Verwarm de oven voor op 180°C. Kruid de koteletjes met verse tijm, peper en zout en bak ze aan in boter en olijfolie. Leg het vlees in een met olijfolie ingevette ovenschaal. Bedruip met twee eetlepels vloeibare honing en zet nog een paar mi- nuten in de oven om de honing te laten karamelliseren.
2 Los een bouillonblokje voor pasta op in een pan met ruim kokend water. Kook de pasta beetgaar in het water, volgens de aanwijzingen op de verpakking.
3 Spoel de asperges, verwijder eventueel het harde gedeelte onderaan en stoom ze beetgaar in ongeveer 15 minuten. Halveer ze en kruid ze met peper en zout. Spoel de verse kruiden en laat ze goed uitlekken. Hak de gedroogde tomaten in stukjes en de bieslook en het basilicum grof. Rooster de pijnboompitten en roer groenten en kruiden door de beetgare pasta.
4 Schik het vlees op de pastaschelpjes en serveer meteen.
Lamskoteletjes met tijm en honing is een recept van Libelle Lekker