Rode curry met kalfsvlees

6
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Braad het vlees rondom aan in hete olie. Kruid met peper en zout. Voeg de currypasta toe. Schep goed om en laat bakken tot de aroma’s vrijkomen. Blus met de kokosmelk en 2 dl water. Voeg de steranijs en de kruidnagel toe en vermeng. Laat afgedekt 20 minuten sudderen tegen de kook aan.
  • 2 Schil de aardappelen en snij ze in niet al te kleine stukken. Doe ze erbij in de pan en laat 15 minuten verder garen. Schep de spinazie door de curry en kook hem nog 15 minuten mee.
  • 3 Rooster de amandelschilfers lichtjes in een pan zonder vetstof.
  • 4 Serveer de curry in mooie kommen. Geef de amandelschilfers er apart bij.

Rode curry met kalfsvlees is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Boerenpaté
1u30wachten min Voorgerecht
Bekijk recept
Involtini di vitello con insalata di mango (kalfsschnitzel met mango-salade)
30 min-
Bekijk recept
Saffraanrijst met kalfsvlees
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Verse doperwten met sjalot en mosterd
15 min Bijgerecht
Bekijk recept

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode uien met tijm
Bekijk recept
Rode bonensmurrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept