Pasta met scampi's en whisky

6
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de pasta beetgaar in gezouten water. Giet af en laat uitlekken. Meng 1 el olie door de pasta. Zet even opzij.
  • 2 Snipper de bieslook fijn. Pel de scampi’s en verwijder het zwarte darmkanaal.
  • 3 Blus de pan met de room. Roer er de tomatenpuree door, kruid met peper en zout. Laat op zacht vuur aan de kook komen. Schenk er de whisky bij, voeg vervolgens de scampi’s toe. Hussel de pasta door de saus en warm nog even door.
  • 4 Verdeel de pasta over warme borden. Werk royaal af met bieslooksnippers. Serveer meteen.

Pasta met scampi's en whisky is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Cranachan - Slagroom met havervlokken en frambozen
Nagerecht
Bekijk recept
Surimi met cocktailsaus en mango
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Cocktailsaus
Bijgerecht
Bekijk recept
Cocktail van tijgergarnalen met whisky
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept