1 Schil de wortelen en snij ze in fijne staafjes. Snij de wittekool fijn. Pel en snipper de ui. Blancheer de worteltjes en de wittekool beetgaar in kokend gezouten water. Verfris ze meteen onder koud water. Laat uitlekken.
2 Verhit de olijfolie in een braadpan. Voeg de worteltjes, de wittekool en de ui toe. Laat afgedekt 10 minuten stoven op zacht vuur. Roer af en toe even om.
3 Borstel de cantharellen schoon. Snij de ham in reepjes.
4 Leg 6 porties snoekbaars in het midden van 6 grote vellen bakpapier (of aluminiumfolie). Bedruppel de vis met de notenolie. Schep er het wortel-koolmengsel op, dan de hamreepjes en de cantharellen. Kruid met peper en zout.
5 Vouw de pakketjes stevig dicht en bind er eventueel keukentouw rond. Stoom de vis in 15 minuten gaar (of zet hem 30 minuten in de oven op 180°C). Serveer meteen.