Knolseldergratin

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C. Schil de knolselder en snij in plakjes. Kook ze beetgaar in 700 ml melk. Giet af en laat afkoelen. Snij de eendenborst in reepjes.
  • 2 Maak een bechamelsaus: smelt de boter, roer er de bloem door en laat even sudderen. Doe er de melk bij en laat al roerend even doorkoken. Breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat.
  • 3 Doe de knolselder in een ingevette ovenschaal. Verdeel er de eendenborst over. Overgiet met de saus en bestrooi met kaas en peper. Zet 15 minuten in de oven.

Knolseldergratin is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Stoverij van haas, knolselder/aardappelgratin, gebakken witlof, appelmoes met veenbessen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-knolseldergratin met Meesterlyck-ham
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Appel-knolseldergratin met mimolettekaas
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-knolseldergratin met truffelolie
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Stoverij van haas, knolselder/aardappelgratin, gebakken witlof, appelmoes met veenbessen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-knolseldergratin met Meesterlyck-ham
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Appel-knolseldergratin met mimolettekaas
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-knolseldergratin met truffelolie
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept