Geroosterd kabeljauwhaasje met tuinkruiden

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C.
  • 2 Bestrijk de stukken kabeljauw met olijfolie. Bestrooi met peper en zout. Bedek beide kanten met rozemarijn, salie, tijm en venkelzaad. Rooster de vis 8 minuten in de oven.
  • 3 Verdeel over de borden. Garneer met partjes citroen.

Geroosterd kabeljauwhaasje met tuinkruiden is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Mosterdvisschotel
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Clubsandwich met forelsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilethoorntjes met kerriesalade
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kerriewitlof met peterseliepuree
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Omelet met ui
40 min
Bekijk recept
Zachtgekookt ei met soldaatje
10 min
Bekijk recept