Carpaccio van venkel en appel

4
15 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak de honingvinaigrette: meng in een kom de geraspte citroenschil met het -sap. Roer de honing en het paprikapoeder erdoor, kruid met peper en zout. Voeg er de olijfolie, de walnotenolie en de bieslook aan toe. Zet apart.
  • 2 Snij de venkelknollen en de appels in dunne plakken. Bestrijk de appelschijven met citroensap.
  • 3 Maak stapeltjes met afwisselend venkel- en appelschijven op de borden. Besprenkel met honingvinaigrette. Bestrooi met kaaskrullen en walnoten. Garneer met takjes venkelgroen.

Carpaccio van venkel en appel is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

kruimelgebak met appel en peer
0 min
Bekijk recept
Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept

Carpaccio van champignons met gerookte eendenborst
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van appel met maatjes
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van gerookte eendenborst met roze pompelmoes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bruschetta's met carpaccio
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept