Varkenshaasje in groentebouillon

4
50 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij het varkenshaasje in plakken van 1,5 cm. Schil de aardappelen en de wortelen. Snij ze in hapklare stukken. Maak de prei schoon en snij hem in dikke ringen.
  • 2 Verwarm de bouillon in een grote pan. Voeg er de groenten en het vlees aan toe. Laat 30 tot 35 minuten zachtjes koken. Breng op smaak met versgemalen peper en zout.
  • 3 Schep de soep in diepe borden. Werk af met bieslook en peper van de molen. Serveer meteen.

Varkenshaasje in groentebouillon is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Avocadosoep met tabasco
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Knolselderijrisotto
30 min-
Bekijk recept
Bonensoep met ciabatta
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Varkenshaasje met champignons
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Varkenshaasje met sausje van melk met salie
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wok met varkenshaasje en boerenkool
Hoofdgerecht
Bekijk recept