Farfalle met geitenkaassaus en walnoten

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel en snipper de sjalot. Pel het teentje knoflook en rasp het fijn.
  • 2 Verhit de olijfolie in een pan en fruit er de sjalot en de knoflook in. Voeg er de room aan toe. Snij de geitenkaas in stukjes en smelt ze in de warme room. Schep goed om en laat enkele minuutjes pruttelen. Breng op smaak met walnoten en peper en zout.
  • 3 Kook de pasta beetgaar in lichtgezouten water. Giet af en meng met de kaassaus. Garneer met peterselie.

Farfalle met geitenkaassaus en walnoten is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Salade met raclettekaas, walnoten en spekjes
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Appel, kaneel en rozijn
15 min Snack
Bekijk recept
Pastasalade met brie en walnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Farfalle met kip en champignons
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenfarfalle met zalm en prei
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept