Appeltaart met reblochon en tijm

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 170°C. Bekleed een taartvorm met bakpapier en leg er het bladerdeeg in. Prik er met een vork gaatjes in. Zet even in de koelkast.
  • 2 Snij de kaas in blokjes. Schil de appels, snij ze in plakjes en schik ze op het deeg. Verdeel er de kaas over.
  • 3 Klop de eieren los met de room. Rist de tijmblaadjes van de takjes en doe ze erbij. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.
  • 4 Giet het eimengsel over de taart en zet 50 minuten in de oven. Serveer lauwwarm.

Appeltaart met reblochon en tijm is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rode uien met tijm
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Omgekeerde appeltaart
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Appel-citroentaart van de barbecue
100 min- Nagerecht
Bekijk recept
Appeltaart met amandel
85 min
Bekijk recept
Normandische appeltaart
20 min Gebak
Bekijk recept