Gratin met appel en knolselder

4
50 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de aardappels en de knolselder. Snij ze in dunne plakjes. Blancheer ze 5 minuten in kokend gezouten water, laat uitlekken. Schil de appels.
  • 2 Verwarm de oven voor op 180°C. Beboter een ovenschotel. Schik er de aardappels in, daarop de appels en dan de knolselder. Kruid met peper en zout.
  • 3 Snij de korst van de camembert eraf. Verwarm de kaas samen met de room, tot hij gesmolten is. Giet over de groenten.
  • 4 Meng de spekjes met de panko en 2 el olijfolie. Bestrooi er de gratin mee en zet 35 minuten in de oven.

Gratin met appel en knolselder is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Wintergroenten met tomme en ham
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Nems uit de tuin
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Groentechips
Snack
Bekijk recept
Entrecote met knolselder, koolrollade en aioli
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappel-knolselderijgratin
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse groenten- en broodgratin
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde lychees op de wijze van Reims
20 min Voorgerecht
Bekijk recept