Zoek
Bruschetta met schelpjes en knoflook
4
10 min
Libelle Lekker
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
600 g tellines (platschelpen, zandvrij)
1 stokbrood
2 teentjes knoflook (gepeld en fijngehakt)
1 sjalot (fijngehakt)
3 el peterselie (gehakt)
5 el olijfolie
glas droge, witte wijn
peper
zout
Bereiding
1
Snij het stokbrood in schuine stukken van ±1,5 cm dik. Rooster het brood.
2
Verhit een pan met de olijfolie, fruit er de sjalot, knoflook en peterselie in. Voeg de schelpjes toe, roerbak tot ze opengaan.
3
Blus met de witte wijn en laat nog even inkoken. Kruid met flink wat peper uit de molen en wat zout. Serveer met het stokbrood.
Bruschetta met schelpjes en knoflook is een recept van
Libelle Lekker
Dit vind je misschien ook lekker
Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min
Snack
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met kaas-garnalensaus
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bruschetta's met carpaccio
30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
bruschetta met paprika en feta
60 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Bruschetta's met puree van aardperen
Snack
Bekijk recept
Italiaanse bruschetta met rosbief en tonijnmayonaise
30 min-
Bekijk recept