Gevulde paprika's met kaas en rozemarijn

4
50 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C.
  • 2 Spoel de paprika’s, snij er een hoedje af en verwijder de zaadjes. Vet 4 vuurvaste vormpjes in met 2 el olie en zet er de paprika’s in.
  • 3 Meng de schapenkaas met de verse kaas en de rest van de olijfolie. Spoel de rozemarijn en ris de naaldjes van de takjes. Hou enkele naaldjes apart voor de afwerking, hak de rest fijn. Meng de fijngehakte rozemarijn door de kaasmassa, kruid met peper en zout.
  • 4 Vul de paprika’s met het mengsel, strijk glad en zet het kapje er op. Zet 30 minuten in de oven. Laat zonder kapje nog even kleuren onder de grill. Bestrooi met rozemarijn en serveer meteen.

Gevulde paprika's met kaas en rozemarijn is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenpasta met frisse ricotta
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenkrieltjes
2 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tilapia in rozemarijnmarinade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept