Tagliatelle met rundvlees en paprika

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij het rundvlees in dunne reepjes van ongeveer 4 cm lang. Spoel en halveer de paprika’s, verwijder zaadjes en zaadlijsten, snij ze in hapklare stukken. Snipper de knoflook, snij de ui in ringen.
  • 2 Verhit de olie in een pan en kleur de rundvleesreepjes op hoog vuur rondom aan. Neem het vlees uit de pan en zet even opzij. Bak de knoflook met de uienringen en de paprika ongeveer 5 minuten in dezelfde pan. Doe het rundvlees er weer bij, kruid met tijm en rozemarijn. Breng verder op smaak met peper en zout.
  • 3 Kook de tagliatelle beetgaar in een grote pan met gezouten water. Giet af, hussel de pasta door de groenten en het vlees. Verdeel over warme borden en serveer meteen.

Tagliatelle met rundvlees en paprika is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tarte tatin met gele paprika
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Puree met rode paprika
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept