Herfstsalade

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Halveer de druiven. Maak de witloofblaadjes los. Meng alles met de rucola.
  • 2 Maak de mosterddressing: roer de mayonaise met de mosterd los, voeg de honing en een beetje water toe en roer goed om tot een vrij lopende dressing.
  • 3 Verdeel de gemengde salade over 4 borden, beleg met opgerolde plakjes rosbief en werk af met de gehakte walnoten en rozijntjes. Serveer met de dressing.

Herfstsalade is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Lauwwarme herfstsalade met zoete rodekool
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Karbonade en herfstsalade met peer
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Yoghurt panna cotta met herfstsalade
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Warme herfstsalade met biefstuk en hazelnoten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Lauwwarme herfstsalade met zoete rodekool
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Karbonade en herfstsalade met peer
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Yoghurt panna cotta met herfstsalade
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Warme herfstsalade met biefstuk en hazelnoten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept