Zoek
Broodpudding basisrecept
4
40 min
Libelle Lekker
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
8 sneetjes wit brood
50 g kersen (gekonfijte)
50 g rozijnen
2 eieren
4 el suiker
200 ml melk
40 g boter (in vlokjes wat extra om in te vetten)
1 el honing
Bereiding
1
Beboter een ovenschaal en schik er het brood dakpansgewijs in. Klop de eieren schuimig met de suiker en de melk en schenk ze erover.
2
Verdeel de kersen, rozijnen en botervlokjes over het brood. Bedruppel met de honing en zet 30 minuten in de oven.
Broodpudding basisrecept is een recept van
Libelle Lekker
Dit vind je misschien ook lekker
Basisrecept biefstuk bakken
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Basisrecept kippenbouillon
30 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Basisrecept aardappelpuree
30 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Basisrecept rijstepap
25 min
Nagerecht
Bekijk recept
Broodpudding met appel
55 min
Nagerecht
Bekijk recept
Bread and butter pudding
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade broodpudding
35 min
Bekijk recept
Broodpudding met abrikozen
15 min
Nagerecht
Bekijk recept