1 Hak de oregano fijn. Snij de paprika's in blokjes. Pel en ontpit de tomaten en snij ze in blokjes. Snipper de sjalot fijn.
2 Fruit de sjalot in olie. Voeg de paprika, venkel en Provençaalse kruiden toe. Doe er de tomatenblokjes en 2 el tomatenpuree bij. Kruid met peper en zout. Laat 10 minuten garen.
3 Verwarm de oven voor op 200°C. Snij de zongedroogde tomaten in stukjes. Meng ze met 1 el tomatenpuree, oregano en wat water tot een dikke pasta. Kruid met peper en zout.
4 Bestrijk er de visfilets mee. Rol op en steek vast met een prikkertje.
5 Meng de parmezaan met de panko. Wentel er de visrolletjes door en leg ze in een ovenschaal. Lepel er olijfolie over en zet 15 minuten in de oven. Serveer met de saus en gekookte rijst.
Pladijsrolletjes in panko is een recept van Libelle Lekker