Kalkoen in parmajasje

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de tagliatelle beetgaar.
  • 2 Kruid de kalkoenlapjes met peper en zout. Leg aan elke kant een blaadje salie en omwikkel met parmaham. Bak de kalkoenpakketjes in een pan met boter.
  • 3 Meng de uitgelekte pasta met een klontje boter. Schep er dan de parmezaan door. Breng op smaak met peper en zout.
  • 4 Verdeel de kalkoenlapjes en de pasta over de borden. Garneer met de rucola.

Kalkoen in parmajasje is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker


Spinazie-linzensalade met kalkoen en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept
Kalkoensalade LA-Style
Bekijk recept
Mosterdkalkoen met gestoofde komkommer
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept