Glutenvrije flensjes met gehakt

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Roer een glad beslag van de bloem, de eieren, de melk, 1 el olie en een snuifje zout. Laat het afgedekt 20 minuten staan.
  • 2 Pel en hak de sjalot en de knoflook.
  • 3 Bak het gehakt rul in 1 el olie. Voeg er de sjalot en de knoflook aan toe en bak kort mee. Kruid met peper, zout, nootmuskaat, oregano en tijm. Doe er de tomatenpuree bij en blus met de wijn. Laat 10 minuten sudderen.
  • 4 Roer het maïszetmeel los in de room en bind er de saus mee.
  • 5 Bak 4 pannenkoeken van het beslag. Verdeel er de gehaktvulling over en rol op.

Glutenvrije flensjes met gehakt is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met gehakt en groente
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met vegetarisch gehakt
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprika's gevuld met tuinerwten en gehakt
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Glutenvrije appelkruimeltaart
25 min Gebak
Bekijk recept
Glutenvrije cheesecake
20 min Gebak
Bekijk recept
Carrot cake
Nagerecht
Bekijk recept
Kruidenballetjes met kurkuma
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept