Gehaktballetjes met bessensaus

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Week het broodje in warm water. Pel de ui en hak ‘m heel fijn.
  • 2 Meng de twee soorten gehakt met de ui, het uitgeknepen broodje, het ei, peper en zout. Vorm er met natte handen middelgrote balletjes van. Bak ze goudbruin in olie.
  • 3 Laat de kalfsfond tot de helft inkoken. Doe er de room bij en breng op smaak met peper en zout. Bind de saus.
  • 4 Doe de bessen met het bessensap, citroensap, de citroenschil en de suiker in een pannetje en laat indikken.
  • 5 Serveer de balletjes met de roomsaus en geef er de bessen apart bij.

Gehaktballetjes met bessensaus is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Vleesschotel met mosterdroom en bessensaus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Zoete lekkernijen
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Griesmeelpudding met bessensaus
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Kersen-kokoswentelteefjes
30 min Nagerecht
Bekijk recept

Pasta met gehaktballetjes en mozzarella
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlof met rozemarijn en bacon uit de oven
10 min -
Bekijk recept
Gele-rijstparels
45 min Snack
Bekijk recept
Fruitige balletjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept