Broodpudding met frambozen

4
30 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C. Mix de pijnboompitten fijn. Klop de suiker met de eieren en de likeur tot een wit schuimige massa. Voeg langzaam de boter toe, blijf constant roeren.
  • 2 Meng de gemixte pijnboompitten met de amandelen en het puddingpoeder. Schep door de eimassa.
  • 3 Verdeel het deeg over ingevette bakvormpjes en leg er de frambozen bovenop. Zet 15 minuten in de oven.
  • 4 Laat 5 minuten afkoelen. Bestrooi met poedersuiker en serveer.

Broodpudding met frambozen is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Mango-frambozenjelly's
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Salade van rundvlees met frambozen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept

Broodpudding met appel
55 min Nagerecht
Bekijk recept
Bread and butter pudding
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade broodpudding
35 min
Bekijk recept
Broodpudding met abrikozen
15 min Nagerecht
Bekijk recept