Fettuccine met ricotta, spinazie en pijnboompitten

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de fettuccine beetgaar. Giet af, maar bewaar 4 el van het kookvocht.
  • 2 Meng de pasta met de olijfolie, ricotta en het kookvocht. Schep er de jonge spinazie en pijnboompitten door.
  • 3 Breng op smaak met flink wat peper en nootmuskaat.

Fettuccine met ricotta, spinazie en pijnboompitten is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken witlof met balsamico en pijnboompitten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Salade met warme geitenkaas
15 oventijd min Voorgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkoren pasta pesto
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Fettuccine met spruitjes en kip
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Merluzzo Estate (zomerse kabeljauw)
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fettuccine met pecorino en truffel
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fettuccine met walnoten en gorgonzola
Hoofdgerecht
Bekijk recept