Zoek
Fettuccine met ricotta, spinazie en pijnboompitten
4
20 min
Libelle Lekker
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
500 g fettucine
4 handvol jonge spinazie
300 g ricotta
4 el pijnboompitten
2 el olijfolie
nootmuskaat
peper
Bereiding
1
Kook de fettuccine beetgaar. Giet af, maar bewaar 4 el van het kookvocht.
2
Meng de pasta met de olijfolie, ricotta en het kookvocht. Schep er de jonge spinazie en pijnboompitten door.
3
Breng op smaak met flink wat peper en nootmuskaat.
Fettuccine met ricotta, spinazie en pijnboompitten is een recept van
Libelle Lekker
Dit vind je misschien ook lekker
Gebakken witlof met balsamico en pijnboompitten
15 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Salade met warme geitenkaas
15 oventijd min
Voorgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkoren pasta pesto
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fettuccine met spruitjes en kip
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Merluzzo Estate (zomerse kabeljauw)
55 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fettuccine met pecorino en truffel
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fettuccine met walnoten en gorgonzola
Hoofdgerecht
Bekijk recept