Zoek
Linguine met wortelsaus en geitenkaas
4
20 min
Libelle Lekker
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
500 g linguine
250 g kippengehakt
3 wortelen (geraspt)
0.5 prei (versnipperd)
250 g geitenkaas (vers, verkruimeld)
rucola
100 ml kippenfond
chilipoeder
peper
zout
Bereiding
1
Stoof de wortelen en de prei zacht in olijfolie. Voeg het kippengehakt toe en bak rul.
2
Overgiet met gevogeltefond, breng een de kook en laat 3 minuten sudderen. Breng op smaak met chilipoeder, peper en zout.
3
Kook de linguine beetgaar, giet af en meng door de saus. Bestrooi met geitenkaas en werk af met rucola.
Linguine met wortelsaus en geitenkaas is een recept van
Libelle Lekker
Dit vind je misschien ook lekker
Kruidige pasta met geitenkaas
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linguine met kruiden
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linguine alla carbonara met pancetta en knoflook
15 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linguine met gepofte cherrytomaat en garnalen
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met paddenstoelen en rucolaolie
Hoofdgerecht
Bekijk recept