Pappardelle met gehakt-tomatensaus

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bak het rundergehakt rul in een pan met olie. Voeg de ui en knoflook toe en roerbak kort mee.
  • 2 Doe er tomatenpuree bij en overgiet met de vleesbouillon. Voeg de kerstomaten en tijm toe en laat 15 à 20 minuten zachtjes sudderen. Kruid met peper en zout.
  • 3 Kook de pappardelle beetgaar, giet af en roer ze door de saus. Bestrooi met basilicum en ricotta. Serveer meteen.

Pappardelle met gehakt-tomatensaus is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen in spicy tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete bonen met worstjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pappardelle met paddenstoelen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pappardelle met oesterzwam
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pappardelle met stracotto
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pappardelle met biefstuk en basilicumolie
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept