Zoek
Spaghetti met tomaat, mozzarella en rucola
4
20 min
Libelle Lekker
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
500 g spaghetti
250 g mozzarella (in blokjes)
2 tomaten (grote)
5 el pijnboompitten (geroosterd)
handvol rucola
2 tenen knoflook
3 el olijfolie
zwarte peper
snuifje kruidenzout
Bereiding
1
Doe de knoflook met het kruidenzout in een vijzel en stamp fijn (of pers de knoflook en meng met het zout).
2
Pel en ontpit de tomaten en snij ze in stukjes. Kook de spaghetti beetgaar en giet af. Bewaar wat van het kookvocht.
3
Meng de stukjes tomaat en pijnboompitten door de pasta. Bestrooi met mozzarella en rucola.
Spaghetti met tomaat, mozzarella en rucola is een recept van
Libelle Lekker
Dit vind je misschien ook lekker
Volkoren pasta pesto
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnenbout met geroosterde aardpeertjes en rucola
150 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasoep
Bekijk recept
Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept