Bruschetta met vijgen en honing

4
20 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C.
  • 2 Snij de vijgen in kwarten, de camembert in 12 gelijke stukken. Bestrijk de sneetjes brood met wat olijfolie en gril ze goudbruin.
  • 3 Verwarm de honing samen met de balsamicoazijn, 1 el olijfolie en 2 el water en laat zachtjes karamelliseren.
  • 4 Leg op elk toastje een stukje kaas en een kwartje vijg. Druppel er de warme vinaigrette over en werk af met peper en tijm. Zet nog even in de oven, tot de kaas uitsmelt. Serveer meteen.

Bruschetta met vijgen en honing is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Brie-walnotentaartjes met honing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse kiprollade met honing-mosterdaus en salade
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme vijgen met geitenkaas en honing
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Croissant met honing en geroosterde amandelen
5 min
Bekijk recept

Bruschetta's met carpaccio
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
bruschetta met paprika en feta
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Bruschetta's met puree van aardperen
Snack
Bekijk recept
Italiaanse bruschetta met rosbief en tonijnmayonaise
30 min-
Bekijk recept