Gebakken perzik met amandelcrumble

4
45 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C.
  • 2 Spoel, halveer en ontpit de perziken. Leg ze met het snijvlak naar boven in een beboterde ovenschaal, besprenkel ze met amandellikeur.
  • 3 Kneed voor de crumble de gemalen amandelen met de bloem, de suiker, de zachte boter en de vanillesuiker met de vingers tot een kruimelig mengsel. Strooi eerst de crumble en dan de amandelschilfers over de perziken. Zet ongeveer 20 minuten in de oven. Bestuif de perziken voor het serveren met poedersuiker, werk af met blaadjes verse munt. Lekker met een coulis van perziken of fruit naar keuze.

Gebakken perzik met amandelcrumble is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Peren-amandelcrumble met kardemom
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Jeroen Meus - Fruitsalade van peer met sabayon
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Pastaschelpen met amandelcrumble
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept